back

Про інформацію прокурора Чернігівського району та начальника Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Чернігівського району

03 липня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


30 червня 2015 року
м.Чернігів

Про інформацію прокурора Чернігівського
району та начальника Чернігівського РВ
УМВС України в Чернігівській області про
стан законності, боротьби із злочинністю,
охорони громадського порядку та
результати діяльності на території
Чернігівського району

Заслухавши інформацію прокурора Чернігівського району та начальника Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Чернігівського району, керуючись пунктом 36 частини І статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію прокурора Чернігівського району про стан законності, боротьби зі злочинністю та результати діяльності на території Чернігівського району прийняти до відома (інформація додається).

2. Інформацію т.в.о. начальника Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Чернігівського району прийняти до відома (інформація додається).

Голова районної ради А.М. Дуденко