22 квітня 2015

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


14 листопада 2014 року м.Чернігів № 69
Про розмір витрат на копіювання
або друк документів, що надаються
за запитом на інформацію

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», керуючись частиною 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:

1.1. Порядок відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської районної ради (додається).

1.2. Розмір витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської районної ради, згідно з додатком.

2. Начальнику загального відділу виконавчого апарату районної ради Бишик І.М. забезпечити оприлюднення вказаного розпорядження у встановленому законом порядку.

3. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення у друкованих засобах масової інформації або на офіційному сайті районної ради.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова районної ради А.М. Дуденко

Порядок відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської районної ради

Заявка на виписку рахунка для здійснення оплати витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

Розмір витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської районної ради