22 квітня 2015

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


17 травня 2011 року м.Чернігів № 40
Про забезпечення виконання
Закону України «Про доступ
до публічної інформації»

З метою забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.2011 № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», керуючись частиною 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:

1.1. Порядок доступу до публічної інформації, розпорядником якої є Чернігівська районна рада, що додається.

1.2. Перелік відомостей, які становлять службову інформацію, що додається.

2. Рекомендувати сільським, селищним головам Чернігівського району затвердити власними розпорядчими документами відповідні порядки доступу до публічної інформації та визначити осіб, відповідальних за організацію в установленому порядку доступу до публічної інформації та, у разі необхідності, затвердити перелік відомостей, що становлять службову інформацію.

3. Визначити особою, відповідальною за організацію в установленому порядку доступу до публічної інформації у районній раді, заступника голови районної ради С.І. Куйбіду.

4. Функції із забезпечення доступу запитувачів до інформації у районній раді покласти на загальний відділ виконавчого апарату районної ради (Команда П.Є.).

5. Начальнику загального відділу виконавчого апарату районної ради Команді П.Є.:

5.1. Запровадити облік запитів на публічну інформацію.

5.2. Забезпечувати системне, своєчасне оприлюднення та оперативне оновлення на веб-сайті районної ради інформації про діяльність районної ради, оприлюднення інформації, зазначеної у статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації, форм запитів на інформацію.

6. Працівникам виконавчого апарату районної ради забезпечити оперативне надання до загального відділу виконавчого апарату районної ради інформації про діяльність районної ради з метою її оприлюднення.

7. Керуючому справами виконавчого апарату районної ради Кудрик І.В. забезпечити внесення змін до положень про структурні підрозділи виконавчого апарату районної ради та посадових інструкцій.

8. Головному бухгалтеру виконавчого апарату районної ради Крупко Г.М.:

8.1. На період до встановлення Кабінетом Міністрів України граничних норм витрат на копіювання або друк копій документів за запитами на інформацію розробити та подати на затвердження розмір фактичних витрат на ці цілі та порядок проведення розрахунків із запитувачами.

8.2. У тижневий строк після затвердження Кабінетом Міністрів України граничних норм витрат на копіювання або друк документів за запитами на інформацію надати пропозиції щодо визначення розміру фактичних витрат на виготовлення виконавчим апаратом копій документів обсягом більш як 10 сторінок, що надаються при задоволенні запиту на інформація, та порядку їх зарахування.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної ради Куйбіду С.І.

Голова районної ради М.Б. Литвин