20 вересня 2021

9 сесія 8 скликання від 16 вересня 2021 року

 

№ п/п Назва рішення районної ради Переглянути Примітка
1

Про схвалення Прогнозу районного бюджету  Чернігівського  району на 2022-2024 роки ( код бюджету 25321200000).

Переглянути  
2

Про затвердження звіту про  виконання фінансового  плану комунального  некомерційного підприємства «Чернігівська центральна  районна  лікарня» Чернігівської районної  ради  Чернігівської  області на 2021 рік за І півріччя.

Переглянути  
3

Про  затвердження фінансового плану  комунального  некомерційного  підприємства «Чернігівська центральна  районна  лікарня» Чернігівської районної  ради  Чернігівської  області на 2021 рік ( зі змінами).

Переглянути  
4

Про  внесення  змін  до районної Програми надання  соціальних  послуг  особам, які  потребують сторонньої допомоги, в Чернігівському  районі  на  2021 рік.

Переглянути  
5

Про передачу в оренду та включення до Переліку другого типу майна  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району.

Переглянути  
6

Про передачу об’єктів нерухомого майна та майна зіспільноївласностітериторіальних громад сіл, селищ, містЧернігівськогорайонуЧернігівськоїобласті у комунальну власність Олишівської селищної територіальної громади.

Переглянути  
7

Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району  Чернігівської  області  у комунальну власність Седнівської селищної територіальної громади.

Переглянути  
8

Про передачу об»єктів нерухомого  майна та  приладів  обліку у комунальну  власність Остерської  міської  територіальної  громади.

Переглянути  
9

Про затвердження  розпорядження голови  районної  ради  від 15.09.2021 року № 85-К «Про звільнення Садчикова С.О. з посади начальника  комунального  підприємства «Чернігівське районне  бюро  технічної  інвентаризації» Чернігівської  районної  ради  Чернігівської  області».

Переглянути  
10

Про призначення начальника комунальногопідприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

Переглянути  
11

Про   звернення  до Президента України,  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України  щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Переглянути  
12

Про   звернення  до Президента України,  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України  щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.                                                      

Рішення не прийнято

 

Переглянути результати голосування