12 грудня 2022

17 сесія 8 скликання від 01 грудня  2022 року

 

№ п/п Назва рішення районної ради Переглянути Примітка
1

Про звіт про виконання  районного  бюджету Чернігівського району  (код бюджету 25321200000) за 9 місяців 2022 року

Переглянути  
2

Про внесення змін до рішення  Чернігівської районної ради від 23 грудня 2021 року «Про районний  бюджет Чернігівського району на 2022 рік» (код бюджету 25321200000), зі змінами від 01 лютого 2022 року, від 11 серпня 2022 року, 20 вересня 2022 року

Переглянути  
3

Про затвердження звіту про виконання  фінансового  плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівський районний  центр  первинної медико-санітарної  допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2022 рік за ІІІ квартал

Переглянути  
4

Про затвердження   фінансового  плану   комунального   некомерційного підприємства «Чернігівський районний  центр  первинної медико-санітарної  допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2022 рік (зі змінами ІІІ).

Переглянути  
5

Про затвердження звіту про виконання  фінансового  плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня»  Чернігівської районної ради Чернігівської області за ІІІ квартал 2022 року.

Переглянути  
6

Про затвердження   фінансового  плану   комунального   некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня»  Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2022 рік (зі змінами).

Переглянути  
7

Про   затвердження   фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області  на  2023 рік.

Переглянути  
8

Про   передачу в оренду та  включення до Переліку другого  типу майна  спільної  власності  територіальних  громад сіл, селищ,  міст Чернігівського  району, яке  перебуває  на  бухгалтерському  обліку КНП «Чернігівська ЦРЛ» Чернігівської  районної  ради  Чернігівської  області.

Переглянути  
9

Про    затвердження  Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області  в новій редакції.

Переглянути

 
10

Про передачу в оренду та включення до Переліку другого типу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району.

Переглянути  
11

Про надання згоди на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ,  міст  Чернігівського  району  обладнання

Переглянути  
12

Про план діяльності Чернігівської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.

Переглянути  
13

Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами.

Переглянути
14

Про клопотання перед  Чернігівською  міською  радою щодо  встановлення  меморіальної дошки на  честь  вшанування пам’яті  загиблих у м.Чернігові  військовослужбовців - екіпажу танка №653.

Переглянути  
15 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Зозулі І.В.

Переглянути  
16 Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Халімона М.В. Переглянути  
17

Про внесення змін до  складу постійних комісій районної  ради

Переглянути  
18

Про  внесення змін до складу Президії  районної ради.

Переглянути  
19

Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, голів місцевих державних адміністрацій  щодо негайної заборони в Україні Української православної церкви (МП), її структурних підрозділів і залежних від неї організацій

Переглянути