13 березня 2024

25 сесія 8 скликання від 29 лютого  2024 року

 

№ п/п Назва рішення районної ради Переглянути Примітка
1

Про інформацію керівника Чернігівської окружної прокуратури про результати діяльності на території Чернігівського району у 2023 році

Переглянути  
2

Про  інформацію керівника Козелецької окружної прокуратури про результати діяльності на території Чернігівського району у 2023 році

Переглянути  
3

Про звіт  про  виконання  районного  бюджету  Чернігівського району (код бюджету 25321200000) за 2023 рік

Переглянути  
4

Про затвердження районної Програми  відновлення пошкоджених, оновлення та модернізації  об’єктів спільної власності територіальних громад  сіл, селищ, міст Чернігівського району Чернігівської області на 2024 рік

Переглянути  
5

Про внесення змін до  районної  Програми надання  одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям,  позбавленим батьківського піклування на 2024 рік.

Переглянути  
6

Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради  від 22 грудня 2023 року «Про районний бюджет Чернігівського району на 2024 рік» (код бюджету 25321200000).

Переглянути  
7

Про  визначення органу управління комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

Переглянути  
8

Про  скасування рішення Чернігівської районної ради Чернігівської області від 07.09.2023 «Про відчуження об’єкта нерухомості».

Переглянути  
9

Про  відчуження  об’єкта нерухомості.

Переглянути

 
10

Про надання згоди на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району майна.

Переглянути  
11

Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району у спільну власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області мікроскопу «Microscope b-192».

Переглянути  
12

Про затвердження   звіту   про    виконання  фінансового   плану комунального  некомерційного  підприємства «Чернігівський  районний  центр первинної медико-санітарної  допомоги» Чернігівської  районної  ради Чернігівської  області  на 2023 рік за ІV  квартал.

Переглянути  
13

Про виконання Програми виплати винагороди державним реєстраторам на 2023 рік.

Переглянути
14

Про виконання Програми розвитку цивільного захисту Чернігівського району на 2021 – 2023 роки за 2023 рік.

Переглянути  
15

Про виконання районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства  «Власний дім» на 2021-2023 роки.

 

Переглянути  
16

Про виконання Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області на 2023 рік.

 

Переглянути  
17

Про виконання  районної  Програми надання  одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям,  позбавленим батьківського піклування на 2023 рік.

Переглянути  
18

Про  виконання Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України на 2023-2024 роки за 2023 рік.

Переглянути  
19

Про виконання  районної Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками Чернігівської районної ради Чернігівської області за 2023 рік.

Переглянути  
20

Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Верховної Ради України  щодо заборон народним депутатам України, обраним від політичних партій, діяльність яких призупинена в установленому порядку

рішення не прийнято  результати голосування переглянути
21

Про з звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати  соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану

рішення не прийнято  результати голосування переглянути
22

Про  звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича

рішення не прийнято  результати голосування переглянути
23

Про дострокове  припинення  повноважень депутата районної  ради  Шпака О.А.

Переглянути