23 червня 2023

21 сесія 8 скликання від 16 червня 2023 року

 

№ п/п Назва рішення районної ради Переглянути Примітка
1

Про інформацію голови Чернігівської районної територіальної виборчої комісії.

Переглянути  
2

Про звіт голови районної ради.

Переглянути  
3

Про звіт про виконання районного бюджету Чернігівського району (код бюджету  25321200000 ) за I квартал 2023 року.

Переглянути  
4

Про внесення змін  до рішення  Чернігівської  районної  ради  від 23 грудня 2022 року «Про районний бюджет  Чернігівського  району на 2023 рік» (код бюджету 25321200000) зі змінами від 3 лютого 2023 року від 06 квітня 2023 року.

Переглянути  
5

Про внесення змін до районної Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, на 2023 роу (зі змінами).

Переглянути  
6

Про хід виконання Програми передачі нетелей багатодітним сімя’м, які проживають у сільській місцевості Чернігівського району, на 2021-2027 роки за 2022 рік.

Переглянути  
7

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2023 рік за I квартал.

Переглянути  
8

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2023 рік (зі змінами).

Переглянути  
9

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області за I квартал 2023 року

Переглянути
10

Про звільнення Руденка Д. М., генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, з роботи

Рішення не притйнято Переглянути результати голосування
11

Про передачу в оренду та включення до Переліку другого типу майна спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району, яке перебуває на бухгалтерському обліку КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

Знято з розгляду  
12

Про звіт комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність у 2022 році.

Переглянути  
13

Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради.

Переглянути  
14

Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Плотніцького Д. Ю.

Переглянути  
15

Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району

Переглянути

 
16

Про передачу в оренду та включення до Переліку другого типу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району

Переглянути  
17

Про звернення депутатів звернення  депутатів  Чернігівської  районної  ради  Чернігівської  області до  Президента України,  Верховної  Ради  України щодо повернення  скасованих  доплат військовим.

Рішення не прийнято Переглянути регультати голосування
18

Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроекту №8401 "Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану"

Переглянути  
19

Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення

Рішення не прийнято Переглянути результати голосування