back

Про надання дозволу на списання будівель Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ступенів

02 вересня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять четверта сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 20 серпня 2010 року
м.Чернігів

Про надання дозволу на списання
будівель Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Враховуючи те, що окремі будівлі Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ступенів знаходяться в аварійному стані та багато років не використовуються, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рекомендацій постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 17.08.2010 р., інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ № 142/181 від 10.08.2001 р. затвердженої наказом Державного казначейства України, районна рада вирішила:

1. Надати відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації дозвіл на списання непридатних для використання приміщень Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ступенів (додаток 1).

2. Здійснити списання та реалізацію зазначених об’єктів відповідно положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 22 травня 2007 року та Типової інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ, затвердженої наказом Державного казначейства України від 10.08.2001 р. № 142/181.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту і зв’язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок