back

Про внесення змін в Додаток до рішення Чернігівської районної ради від 17 вересня 2013 року «Про припинення комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації

29 квітня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)

25 квітня 2014 року
м.Чернігів

Про внесення змін в Додаток до
рішення Чернігівської районної ради
від 17 вересня 2013 року «Про припинення
комунального лікувально-профілактичного
закладу «Михайло-Коцюбинська
районна лікарня» Чернігівської районної ради
Чернігівської області шляхом ліквідації

З метою внесення змін до складу комісії з припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Додаток до рішення Чернігівської районної ради від 17 вересня 2013 року «Про припинення комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації» викласти в новій редакції ( додається ).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв'язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко