back

Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради

29 квітня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)

25 квітня 2014 року
м.Чернігів

Про внесення змін до складу
постійних комісій районної ради

В зв»язку з прийняттям Чернігівською районною радою рішень від 28 лютого 2014 року «Про дострокове припинення повноважень голови районної ради Литвина М.Б.», « Про дострокове припинення повноважень заступника голови районної ради Кудрика М.В.» та обранням головою Чернігівської районної ради шостого скликання 28 лютого 2014 року Дуденка Анатолія Миколайовича - депутата по багатомандатному виборчому округу від Чернігівської районної партійної організації Всеукраїнського об»єднання «Батьківщина», члена постійної комісії районної ради з питань сім»ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму, відповідно до Положення про постійні комісії Чернігівської районної ради, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 19.11.2010 року, керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частинами 1, 2, 3 статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Внести до пункту 9 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни: - виключити Дуденка Анатолія Миколайовича – депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Всеукраїнського об»єднання «Батьківщина» по багатомандатному виборчому округу, зі складу постійної комісії районної ради з питань сім»ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

2. Внести до пункту 4 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни: - обрати Литвина Михайла Борисовича - депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Партії регіонів по багатомандатному виборчому округу, членом постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

3. Внести до пункту 8 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни: - обрати Кудрика Миколу Васильовича - депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Партії регіонів по багатомандатному виборчому округу, членом постійної комісії районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради А.М. Дуденко