back

Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради

26 березня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)


____ квітня 2014 року
м.Чернігів

Про внесення змін до складу
постійних комісій районної ради

В зв»язку з прийняттям Чернігівською районною радою рішень від 28 лютого 2014 року «Про дострокове припинення повноважень голови районної ради Литвина М.Б.», « Про дострокове припинення повноважень заступника голови районної ради Кудрика М.В.» та обранням головою Чернігівської районної ради шостого скликання 28 лютого 2014 року Дуденка Анатолія Миколайовича - депутата по багатомандатному виборчому округу від Чернігівської районної партійної організації Всеукраїнського об»єднання «Батьківщина», члена постійної комісії районної ради з питань сім»ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму, відповідно до Положення про постійні комісії Чернігівської районної ради, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 19.11.2010 року, керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частинами 1, 2, 3 статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до пункту 9 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни:
- виключити Дуденка Анатолія Миколайовича – депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Всеукраїнського об»єднання «Батьківщина» по багатомандатному виборчому округу, зі складу постійної комісії районної ради з питань сім»ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

2. Внести до пункту 4 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни:
- обрати Литвина Михайла Борисовича - депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Партії регіонів по багатомандатному виборчому округу, членом постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

3. Внести до пункту 8 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни:
- обрати Кудрика Миколу Васильовича - депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної партійної організації Партії регіонів по багатомандатному виборчому округу, членом постійної комісії районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради А.М. Дуденко