back

Про надання пільг по орендній платі за оренду об’єкта та індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району фізичній особі –підприємцю Ковбасенко Г.І.

09 березня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять друга сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 26 лютого 2010 року
м.Чернігів

Про надання пільг по орендній платі за оренду
об’єкта та індивідуально визначеного майна
спільної власності територіальних громад сіл,
селищ Чернігівського району фізичній
особі –підприємцю Ковбасенко Г.І.

Розглянувши звернення фізичної особи - підприємця Ковбасенко Галини Іванівни від 15 грудня 2009 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 20 січня 2009 року щодо надання пільг по орендній платі за користування орендованим приміщенням та індивідуально визначеним майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до пунктів 6,5, 8,1 та розділу 13 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 29 жовтня 2008 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати пільгу по орендній платі фізичній особі - підприємцю Ковбасенко Галині Іванівні за:
- оренду підвального приміщення загальною площею 99 м2 адмінбудинку Чернігівської районної ради за адресою: м.Чернігів, вул.Шевченка, 48, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл і селищ Чернігівського району і використовується як їдальня, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованих площ на 90 відсотків, тобто з 6,50 грн. до 0,65 грн.;
- оренду окремого індивідуально визначеного майна, розташованого в орендованому приміщенні, зменшивши орендну плату на 90 відсотків.

2. Вищевказані пільги надати на період з 01 січня 2010 року по 31 грудня 2010 року.

3. Голові районної ради укласти з фізичною особою-підприємцем Ковбасенко Г.І. відповідні додаткові угоди до договорів оренди №2 від 31 грудня 2009 року та № 2-а від 31 грудня 2009 року.

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку та відділ комунального майна виконавчого апарату районної ради.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок