back

Про затвердження технічної документації по виконанню робіт з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0200 га ТОВ „УКРТАУЕР” для будівництва і обслуговування об’єкту телекомунікаційної інфраструктури на території Боромиківської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

20 березня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)


____ квітня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації по виконанню
робіт з нормативної грошової оцінки земельної ділянки
загальною площею 0,0200 га ТОВ „УКРТАУЕР”
для будівництва і обслуговування об’єкту
телекомунікаційної інфраструктури
на території Боромиківської сільської ради
Чернігівського району Чернігівської області

Розглянувши звернення приватного підприємства „УКР-КОМ” про затвердження технічної документації по виконанню робіт з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0200 га ТОВ „УКРТАУЕР” для будівництва і обслуговування об’єкту телекомунікаційної інфраструктури на території Боромиківської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, відповідно до пункту “ ґ ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України ”Про оцінку земель”, керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по виконанню робіт з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0200 га ТОВ „УКРТАУЕР” для будівництва і обслуговування об’єкту телекомунікаційної інфраструктури на території Боромиківської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області за таким показником: нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 0,0200 га становить 6726,60 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держземагентства у Чернігівському районі, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області, Боромиківській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Боромиківської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко