back

Про надання дозволу комунальному закладу “Чернігівський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу майна в оренду

20 березня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)


____ квітня 2014 року
м.Чернігів

Про надання дозволу комунальному
закладу “Чернігівський районний
Центр первинної медико-санітарної допомоги”
Чернігівської районної
ради Чернігівської області
на передачу майна в оренду

Розглянувши звернення комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 17 лютого 2014 року № 64 про надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна загальною площею 433,1 кв. м, розташованого в двоповерховій будівлі поліклініки в смт. Михайло-Коцюбинське по вул. Миру, 3, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 5 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року “Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу в оренду комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області приміщення з 17 кімнат загальною площею 433,1 кв. м., корисною площею 288,7 кв. м., які знаходяться на першому та другому поверхах будівлі поліклініки в смт. Михайло-Коцюбинське, по вул. Миру, 3, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, для розміщення стоматологічних, фізіотерапевтичного, рентгенологічного кабінетів та клініко-діагностичної лабораторії.

2. Головному лікарю комунального закладу “Чернігівський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області Куниці В.М. забезпечити надання майна в оренду згідно діючих нормативно–правових актів.

Голова районної ради А.М. Дуденко