back

Про передачу у комунальну власність Шестовицької територіальної громади об”єкта спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

28 грудня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять перша сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 17 грудня 2009 року
м.Чернігів

Про передачу у комунальну власність
Шестовицької територіальної громади
об”єкта спільної власності територіальних
громад сіл та селищ Чернігівського району

Розглянувши клопотання відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації №1380 від 03 грудня 2009 року, враховуючи рішення Шестовицької сільської ради від 23 листопада 2009 року „Про порушення клопотання про передачу у комунальну власність територіальної громади будівлі шкільної їдальні по вул. Перемоги , 61 в селі Шестовиця та надання згоди на прийняття даної будівлі у комунальну власність територіальної громади”, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок передачі об”єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а :

1. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність Шестовицької територіальної громади будівлю колишньої шкільної їдальні за адресою с. Шестовиця, вул.Перемоги , 61, інвентарний номер 10312320, яка знаходиться в експлуатації з 1953 року, останні роки за призначенням не використовується.

2. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо приймання-передачі вищезазначеного об”єкту відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об”єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв”язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок