back

Про звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів

28 грудня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять перша сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 17 грудня 2009 року
м.Чернігів

Про звіт постійної комісії районної
ради з питань земельних відносин,
екології та раціонального
використання природних ресурсів

Заслухавши звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів, керуючись пунктом 8 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів прийняти до відома (додається).

2. Постійній комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів посилити здійснення контролю за виконанням рішень районної ради, забезпечення якого віднесено до повноважень постійної комісії згідно з рішеннями районної ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів та голову районної ради.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок