back

В Брусилові відкрито новий дитячий садочок

17 грудня 2013

Сьогодні, 17 грудня, у селі Брусилів урочисто відкрито дитячий садочок «Перлинка» за участю голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, голови районної ради Михайла Литвина та голови районної державної адміністрації Миколи Ганжі.

У своєму зверненні Володимир Хоменко підкреслив, що влада системно працює над створенням оптимальних умов для формування особистості кожної дитини. «Першочергову увагу в побудові нової системи соціальної роботи Глава держави приділяє підвищенню ефективності діяльності місцевих органів влади щодо забезпечення прав дитини; реалізації права дитини на виховання в сім’ї, збільшенню охоплення дітей дошкільною та позашкільною освітою», - наголосив Володимир Хоменко.

Дитячий садок, розрахований на 20 місць, відремонтовано за кошти районного та сільського бюджетів. У ньому створені всі умови для всебічного розвитку та виховання дітей, якісної підготовки їх до школи, як того і вимагає Президент України. Також керівництво району присутнім довели до відома інформацію, що тривають ремонтні роботи приміщень для відкриття дошкільних навчальних закладів в с.Пакуль на 20 місць та с.Старий Білоус на 60 місць. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію приміщень ДНЗ у с.Іванівка на 35 місць та с. Анисів на 35 місць, у 2014 році планується відкриття дошкільних навчальних закладів у с.Шибиринівка, с.Красне та с.Кархівка. І це дуже важливе питання, адже від того, чи отримала дитина дошкільну освіту, залежить її подальший розвиток, становлення її як особистості.

Після урочистого відкриття гості ознайомились з матеріально-технічною базою дошкільного навчального закладу «Перлинка», оглянули кімнати, поспілкувалися з вихователями, а перші вихованці дошкільного навчального закладу поринули у світ іграшок та нових відчуттів.

З нагоди відкриття голова облдержадміністрації вручив садочку телевізор.

За інформацією виконавчого апарату районної ради