back

Про внесення змін до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки

13 грудня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія шостого скликання)

11 грудня 2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Програми створення
та використання матеріальних резервів для
запобігання, ліквідації надзвичайних
ситуацій техногенного і природного характеру
та їх наслідків у Чернігівському районі
на 2011-2015 роки

З метою забезпечення оперативного проведення заходів по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій, першочергових робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», районна рада в и р і ш и л а :

1. У зв'язку з фактичним збільшенням обсягу фінансування заходів, передбачених Програмою створення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки ( далі Програма ), затвердженою рішенням районної ради від 30 грудня 2010 року, додаток до Програми викласти у редакції, що додається.

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити виконання у 2014 році показників Програми та продовжити роботу з керівниками підприємств, установ і організацій по створенню та накопиченню об’єктових резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин