back

Про заслуховування звіту постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів

08 вересня 2009

У К Р А Ї Н А
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( двадцята сесія п’ятого скликання) Р І Ш Е Н Н Я

від 26 серпня 2009 р.

м. Чернігів

Про заслуховування звіту постійної комісії

районної ради з питань земельних відносин,

екології та раціонального використання

природних ресурсів

На виконання плану роботи районної ради, що затверджений рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, з урахуванням рішення президії районної ради від 14 серпня 2009 року, керуючись пунктами 6 та 8 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Заслухати звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів на черговій двадцять першій сесії районної ради.

2. Постійній комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів підготувати звіт про свою роботу в період п’ятого скликання районної ради.

3. Виконавчому апарату районної ради, районній державній адміністрації, управлінню Держкомзему в Чернігівському районі Чернігівської області надати всебічну організаційну, правову, інформаційну допомогу постійній комісії при підготовці звіту.

Голова районної ради Ф.М. Носенок