back

Про звільнення з посади та призначення на посаду директора комунального підприємства “Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району” Чернігівської районної ради Чернігівської області

08 вересня 2009

У К Р А Ї Н А
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( двадцята сесія п’ятого скликання) Р І Ш Е Н Н Я

від 26 серпня 2009 р.

м. Чернігів

Про звільнення з посади та призначення

на посаду директора комунального

підприємства “Агенство інвестиційного розвитку

Чернігівського району” Чернігівської районної

ради Чернігівської області

Керуючись п. 20 ч.1 статті 43 та статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та відповідно до ст. 21, 38 Кодексу законів про працю України районна рада вирішила:

1. Звільнити Стасюка Валерія Арсентійовича з посади директора комунального підприємства “Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району” Чернігівської районної ради Чернігівської області за власним бажанням з 26 серпня 2009 року згідно поданої заяви.

2. Призначити Поліщука Володимира Андрійовича на посаду директора комунального підприємства “Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району” Чернігівської районної ради Чернігівської області з 27 серпня 2009 року згідно поданої заяви.

3. Доручити голові районної ради укласти контракт з директором комунального підприємства “Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району” Чернігівської районної ради Чернігівської області Поліщуком В.А. строком на 3 роки на умовах діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради Ф.М. Носенок