back

Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 17 вересня 2013 року «Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації»

11 грудня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія шостого скликання)


____ грудня 2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення Чернігівської
районної ради від 17 вересня 2013 року
«Про припинення юридичної особи
комунальний лікувально-профілактичний
заклад «Михайло-Коцюбинська районна
лікарня» Чернігівської районної ради
Чернігівської області шляхом ліквідації»

З метою здійснення структурно-організаційного та фінансово-економічного розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги та у зв’язку зі створенням комунального закладу «Чернігівський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до статей 59, 60 Господарського кодексу України, статей 104 - 107, 110, 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення надання медичної допомоги», статей 34, 35, 37 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», Указу Президента України від 12.03.2013 року №128/2013 «Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Внести зміни в рішення Чернігівської районної ради від 17 вересня 2013 року «Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації», а саме:

1.1. Назву рішення викласти в новій редакції:

«Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня" Чернігівської районної ради Чернігівської області у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання».

1.2. Пункт 3 рішення викласти в новій редакції:

«3. Припинити юридичну особу – комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня" Чернігівської районної ради Чернігівської області, розташовану за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. М. Коцюбинське, вул. Миру, 3, у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області та здійснити передачу прав та обов’язків за передавальним актом правонаступнику.

Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити розробку та внесення на розгляд сесії районної ради змін до Статуту даного закладу, доповнивши його положеннями про правонаступництво».

1.3. Пункт 4 рішення викласти в новій редакції:

«4. Попередити головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Божок Наталію Гурівну про майбутнє вивільнення внаслідок припинення закладу у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання».

1.4. Пункт 5 рішення викласти в новій редакції:

«5. Створити комісію з припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області у складі згідно з додатком».

1.5. Пункт 6 рішення викласти в новій редакції:

«6. Комісії з припинення юридичної особи:

6.1. Здійснити необхідні заходи з припинення закладу у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання, відповідно до вимог чинного трудового, цивільного та іншого законодавства України.

6.2. Протягом трьох робочих днів з моменту набрання чинності цим рішенням повідомити державного реєстратора про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня».

6.3. Скласти та подати на затвердження Чернігівській районній раді передавальний акт після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторів, який має містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань юридичної особи, що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оспорюються сторонами».

1.6. Пункт 7 рішення викласти в новій редакції:

«7. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються в строк не менше двох місяців з дати публікації повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання, але не пізніше 15 березня 2014 року».

1.7. Пункт 8 рішення викласти в новій редакції:

«8. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити кошти в районному бюджеті для здійснення комісією з припинення юридичної особи заходів, пов’язаних з реорганізацією юридичної особи шляхом приєднання».

2. Викласти додаток до рішення Чернігівської районної ради від 17 вересня 2013 року «Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації» в новій редакції (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин