back

Робоча нарада

10 грудня 2013

10 грудня в малому залі районної ради було проведено чергове робоче засідання Координаційного комітету Форуму місцевого розвитку, створеного 30 вересня 2011 року. Головував на засіданні голова райдержадміністрації, співголова координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Микола Ганжа.

В нараді взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, представники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови окремих територіальних громад, координатор проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ» по Чернігівській області Владислав Сила, а також представник ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Енергоінновація".

На початку наради було зауважено, що основною метою діяльності ФМР є сприяння реалізації Проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», інших подібних проектів, створенню умов для реалізації принципів сталого розвитку в районі та більш активному залученню усіх верств населення, представників установ, організацій та бізнес-структур до діалогу з органами місцевої влади, виробленню прозорих та ефективних механізмів планування на місцевому рівні та залучення громадян до управління.

Начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Андрій Василець надав інформацію про хід реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в районі за період 2011-2013 років та зупинився на проблемних питаннях, які виникають в ході впровадження компоненти «Енергоефективні технології та відновлювальні джерела енергії».

В ході обговорення взяли активну участь всі присутні.

На завершення були дані відповідні доручення та наголошено на злагоджених діях усіх служб та структурних підрозділів райдержадміністрації щодо впровадження Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

За інформацією виконавчого апарату районної ради