back

Засідання президії районної ради

05 грудня 2013

5 грудня 2013 року під головуванням голови районної ради Михайла Борисовича Литвина відбулось засідання Президії районної ради.

На засіданні Президії розглянуті проекти рішень районної ради, які винесені на розгляд сімнадцятої сесії, зокрема:

1. Про звіт голови районної ради.

2. Про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2013 року.

3. Про внесення змін до рішення районної ради від 27 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік».

4. Про звіт постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

5. Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва Чернігівського району на 2013-2014 роки в новій редакції.

6. Про хід виконання Програми використання та охорони земель Чернігівського району на 2011-2015 роки.

7. Про хід виконання Програми формування регіональних ресурсів продовольчого зерна Чернігівського району на 2012-2013 маркетинговий рік.

8. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення багаторічних насаджень (садів) загальною площею 19,8657 га, яка знаходиться в користуванні садівничого товариства «Капрон» для ведення колективного садівництва на території Киїнської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

9. Про хід виконання Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природоохоронного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011- 2015 роки.

10. Про внесення змін до Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природоохоронного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011- 2015 роки.

11. Про хід виконання Програми перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2013-2017 роки.

12. Про виконання районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на 2010 – 2013 роки.

13. Про звіт комунального підприємства “Архітектурно-будівельний центр” Чернігівської районної ради Чернігівської області.

14. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

15. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи Малинівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області.

16. Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи Деснянська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області.

17. Про безоплатну передачу у комунальну власність Новобілоуської територіальної громади комплексу будівель та споруд Деснянської загальноосвітньої школи І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області.

18. Про внесення змін до рішення районної ради від 19 червня 2013 року «Про створення комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області».

19. Про присвоєння рангу голові районної ради.

20. Про внесення змін до рішення районної ради від 19 листопада 2010 року «Про умови оплати праці голови районної ради».

21. Про план діяльності Чернігівської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

Президія районної ради розглянула звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та жителів району стосовно ситуацією, що склалася у останні дні листопада в Україні.

За інформацією виконавчого апарату районної ради