back

Колегія районної державної адміністрації

28 листопада 2013

Сьогодні, 28 листопада, відбулось засідання Колегії районної державної адміністрації за участі голів сільських, селищних рад, керівників сільськогосподарських підприємств, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району, яке провели голова райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин.

Під час свого звернення до присутніх голова районної державної адміністрації Микола Ганжа звернув увагу на те, що, за словами Глави держави, альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає. Наша політика на цьому шляху завжди була й залишається послідовною,реформи, які здійснюються, - це підтвердження того, що ми йдемо європейським шляхом, ми будуємо державу, в якій права людини, рівність усіх перед законом, право вибору, соціальний захист є найвищими цінностями для всіх, без різниці, Україна визначилася щодо підписання Угоди з Європейським Союзом. Водночас все, що стосується умов, є принциповим питанням і все повинно відбуватися в інтересах українського народу. Країна повинна бути конкурентоспроможною. Як тільки вона вийде на той рівень, який буде комфортним, і коли він буде відповідати нашим інтересам, коли ми домовимось на нормальних умовах, тоді будемо вести розмову про підписання.

В ході зустрічі було розглянуто два основних питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району на 2013 рік за підсумками 9 місяців;

2. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, власними рішеннями, реагування на звернення і запити депутатів усіх рівнів та роботи зі зверненнями громадян.

Підсумки засідання колегії підвів голова райдержадміністрації Микола Ганжа.

За інформацією виконавчого апарату районної ради