back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України

25 листопада 2013

25 листопада ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа за участю заступника голови районної ради Миколи Кудрика, заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів провів нараду щодо розв’язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України.

Під час наради голова райдержадміністрації звернув особливу увагу на виконання в районі завдань і доручень Президента України щодо розвитку економіки області, району.

Всі зусилля місцевої влади мають бути спрямовані на реалізацію державної політики в контексті Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Національних планів з її реалізації, впровадження Національних проектів та соціальних ініціатив Президента України - підкреслив Микола Ганжа.

Також голова районної державної адміністрації Микола Ганжа підвів підсумки минулого тижня, результати перших співбесід з представниками територіальних громад району, огляду колективів художньої самодіяльності «Тобі, мій рідний краю, Чернігівщино!», проведення днів Чернігівського району у Чернігівському державному національному технологічному університеті.

В ході наради її учасниками обговорені найбільш актуальні питання тижня: функціонування закладів бюджетної сфери, зокрема закладів освіти та культури району, проведення співбесід з представниками територіальних громад району, підготовки необхідних матеріалів до Колегії районної державної адміністрації. Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією виконавчого апарату районної ради