back

Про дозвіл на списання з балансу відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації об’єктів нерухомості

27 травня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(дев’ятнадцята сесія п’ятого скликання)
Рішення

від   28 травня 2009 року
м.Чернігів

Про дозвіл на списання з балансу відділу
освіти Чернігівської райдержадміністрації
об’єктів нерухомості

Розглянувши клопотання відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації та відповідні погодження Чернігівської райдержадміністрації щодо списання з балансу відділу освіти об’єктів нерухомості, враховуючи вимоги пунктів 28 та 29 Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Дозволити відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації списати з балансу об’єкти нерухомості :

1.1 будівлю їдальні Жовинської ЗОШ 1-11 ст., яка розташована за адресою: село Жовинка, вул. 1 Травня, 41, інвентарний номер 10310059.

1.2 будівлю гаража Олишівської ЗОШ 1-111 ст., яка розташована за адресою: селище Олишівка, вул. Набережна, 22, інвентарний номер 10311049.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок