back

Відзначено День позашкілля Чернігівщини

20 листопада 2013

19 листопада голова обласної ради Анатолій Мельник разом з головою обласної держадміністрації Володимиром Хоменком взяв участь у заходах з нагоди проведення Дня позашкілля Чернігівщини, що відбулися в обласному палаці дітей та юнацтва.

Керівники оглянули виставку, яку презентували вихованці та викладачі позашкільних навчальних закладів області, ознайомилися з майстер-класами, проведеними Центром дитячого та юнацького туризму та екскурсій, обласною станцією юних натуралістів, Центром науково-технічної творчості учнівської молоді, іншими закладами. Очільники області також привітали учасників свята «Твої таланти, Чернігівщина» та нагородили почесними відзнаками і подарунками кращих наставників і вихованців позакласного навчання.

Вітаючи представників позашкільних, загальноосвітніх, інтернатних та професійно-технічних навчальних закладів області, які прибули на цю зустріч, керівник облради зауважив, що позашкільна освіта завжди була й залишається однією із дієвих і ефективних форм самоудосконалення, а для багатьох – ще й кроком до омріяної мети та вибору майбутньої професії. Це той фундамент, на якому зводиться будова духовного та економічного багатства України, основа її успішного розвитку.

Від імені депутатського корпусу обласної ради Анатолій Мельник висловив усім фахівцям, які беруть активну участь у позакласному навчанні школярів, велику вдячність за цю важливу і потрібну роботу, побажав наставникам і вихованцям подальших творчих ініціатив, здоров’я, оптимізму та здійснення всіх добрих задумів і сподівань.

За інформацією виконавчого апарату районної ради