back

Про рекомендації районної ради органам місцевого самоврядування району та державної виконавчої влади щодо прийняття ними рішень з питань безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами

12 березня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(вісімнадцята сесія п’ятого скликання)
Рішення

від   29 січня   2009 року
м.Чернігів

Про рекомендації районної ради
органам місцевого самоврядування
району та державної виконавчої
влади щодо прийняття ними рішень
з питань безоплатної приватизації
земельних ділянок громадянами

З метою координації діяльності місцевих органів земельних ресурсів і однозначного застосування органами місцевого самоврядування та державної виконавчої влади норм діючого законодавства, що регламентує порядок безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами, відповідно до п. „в” ст.10, ст.116, ч.1,2,6 ст.118, п.1 розділу Х „Перехідних положень” Земельного кодексу України, ст.ст. 17, 22, 25 Закону України „Про землеустрій”, наказу Державного комітету України по земельним ресурсам №43 від 04.05.99р. „Про затвердження Інструкції про порядок складання, видачі, реєстрації і зберігання державних актів на право приватної власності на землю, право колективної власності на землю, право власності на землю і право постійного користування землею, договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах оренди) та договорів оренди землі”, керуючись п.21 ч.1 та ч.2 ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити рекомендації для сільських, селищних рад Чернігівського району, Чернігівської районної державної адміністрації щодо прийняття ними рішень з питань безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами (рекомендації додаються).

2. Рекомендувати органам місцевого самоврядування району та органам державної виконавчої влади застосовувати дані рекомендації при прийнятті рішень з питань безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.


Голова районної ради   Ф.М. Носенок