back

Про погодження клопотання стосовно надання надр у користування з метою розробки Новоселківського родовища корисних копалин місцевого значення (будівельного піску) на території Улянівської сільської ради

12 березня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(вісімнадцята сесія п’ятого скликання)
Рішення

від   29 січня   2009 року
м.Чернігів

Про погодження клопотання стосовно
надання надр у користування з метою
розробки Новоселківського родовища
корисних копалин місцевого значення
(будівельного піску) на території
Улянівської сільської ради

         Розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю „Чернігівські будівельні конструкції”  про погодження клопотання стосовно надання надр у користування з метою розробки Новоселківського родовища  корисних  копалин місцевого значення (будівельного піску)  на території Улянівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, керуючись п.22 ч.1 ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”,   п. 1   ч.1   ст.10   Кодексу  України   про  надра,     районна  рада  в и р і ш и л а:

         1. Погодити Товариству з обмеженою відповідальністю „Чернігівські будівельні конструкції”  клопотання  стосовно  надання  надр у користування  для  розробки Новоселківського   родовища корисних копалин місцевого значення  (будівельного піску)   на території Улянівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

         2. Контроль за виконанням  даного рішення  покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок