back

День села Брусилів

20 вересня 2013

21 вересня 2013 року у Брусилові відсвяткували День села. Офіційна частина почалася з покладання квітів до братської могили воїнів, загиблих при звільненні села від фашистських загарбників. Відкрив урочисту частину Киселівський сільський голова Олександр Сербін, який щиро привітав земляків з днем села.

В урочистостях з нагоди свята Брусилівської громади взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, який побажав всім присутнім достатку, миру, любові, здоров'я та радості, а населеному пункту - добробуту й подальшого процвітання, наголосивши, що лише спільними зусиллями районної влади та громади за підтримки держави можливо поставити багато завдань та успішно їх вирішити , свідченням чого є те, що на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Януковича щодо створення належних умов для розвитку освітянської галузі, та забезпечення рівного доступу до якісних освітніх послуг в Брусилові завершується капітальний ремонт дитячого садка «Перлинка», який найближчим часом відкриє свої двері для малечі.

Гарний настрій дарували односельцям своїми виступами талановиті учасники художньої самодіяльності, які підготували надзвичайно цікаву й насичену концертну програму. Також усі присутні були в захваті від виставки робіт односельців. Чарівні вишивки, вироби із дерева, виконані народними умільцями та цікаві роботи школярів милували око гостям свята.

За інформацією виконавчого апарату районної ради