back

Відбулось виїзне розширене спільне засідання Колегії районної державної адміністрації та Президії районної ради

20 вересня 2013

20 вересня 2013 року відбулось спільне виїзне розширене засідання Колегії районної державної адміністрації та Президії районної ради до населених пунктів Слабин, Жеведь, Смолин та смт.Гончарівське.

Делегація у складі голови районної ради Михайла Борисовича Литвина, голови райдержадміністрації Миколи Миколайовича Ганжі, їхніх заступників, членів Президії районної ради, керівників установ і організацій району, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, сільських, селищних голів відвідала такі населені пункти Чернігівського району: Слабин, Жеведь, Смолин та смт.Гончарівське.

Учасники виїзного спільного розширеного засідання Колегії районної державної адміністрації та Президії районної ради ознайомилися з роботою соціальних закладів територіальних громад, поклали квіти до Обеліску загиблим односельцям в селі Слабин та до пам’ятного знаку загиблим у Великій Вітчизняній війні в селі Смолин.

Пленарна частина відбулася у приміщенні Гарнізонного будинку офіцерів в смт.Гончарівське на якій були розглянуті наступні питання:

1. Про розвиток сільських територій та соціальне партнерство на селі у рамках реалізації завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання.

2. Про стан торговельного та побутового обслуговування населення району.

Підсумки засідання підвели голова районної ради Михайло Борисович Литвин та голова райдержадміністрації Микола Миколайович Ганжа.

За інформацією виконавчого апарату районної ради