back

Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 15 серпня 2012 року «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області»

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення Чернігівської
районної ради від 15 серпня 2012 року «Про погодження
пропозиції щодо передачі у державну власність
об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського
району Чернігівської області»
Відповідно до частин 1-3 статті 59 та пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила: 1. Внести зміни до рішення Чернігівської районної ради від 15 серпня 2012 року «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області», виклавши його в новій редакції: «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність майна в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області»

Розглянувши звернення Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» про передачу в державну власність майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району Чернігівської області, що розташоване в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області та використовувалось для Седнівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів, та погодження відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації, в оперативному управління якого перебувають об’єкти, які пропонують до передачі, та з урахуванням факту завершення будівництва нової будівлі Седнівського загальноосвітнього закладу, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанов Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», від 03.09.2009 року № 928 «Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Погодити пропозицію щодо передачі з спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району Чернігівської області в державну власність майна, розташованого в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області, згідно з додатком, з віднесенням його до сфери управління Міністерства культури України з подальшим закріпленням на праві оперативного управління за Національним архітектурно-історичним заповідником «Чернігів стародавній», без права відчуження у приватну власність.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку та з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями».

Голова районної ради М.Б. Литвин