back

Про передачу майна між лікувальними закладами Чернігівської районної ради Чернігівської області

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про передачу майна між лікувальними
закладами Чернігівської районної
ради Чернігівської області

З метою здійснення структурно-організаційного та фінансово-економічного розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги, забезпечення доступності і якості первинної медико-санітарної допомоги населенню Чернігівського району, відповідно до статей 24, 137, 144 Господарського кодексу України, Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Припинити право оперативного управління і вилучити у КЛПЗ «М.Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області та передати комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області об’єкти спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, а саме:

- об’єкти нерухомого майна, згідно додатку 1;

- транспортні засоби, згідно додатку 2;

- інше окреме індивідуально визначене майно (основні засоби), згідно додатку 3.

2. Припинити право оперативного управління та вилучити у КЛПЗ «М.Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області і передати КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області об’єкти спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, а саме:

- об’єкти нерухомого майна, згідно додатку 4

- інше окреме індивідуально визначене майно (основні засоби), згідно додатку 5.

3. Припинити право оперативного управління та вилучити у КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області і передати комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області об’єкти спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, а саме:

- об’єкти нерухомого майна, згідно додатку 6;

- транспортні засоби, згідно додатку 7;

- інше окреме індивідуально визначене майно (основні засоби), згідно додатку 8.

4. Головному лікарю комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області та головному лікарю КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області створити комісії з приймання - передачі майна.

5. Комісіям з приймання - передачі майна здійснити передачу вищеназваного майна станом на 31 грудня 2013 року та визначитися щодо переліку інших необоротних матеріальних активів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, матеріалів, що передаються комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області та КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, та здійснити їх приймання – передачу в цей же термін відповідно до чинного законодавства.

6. Делегувати для участі в комісіях з приймання - передачі майна:

- Клюку В.В.- голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку;

- Маслюк В.О. – начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради.

7. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити контроль за процедурою приймання – передачі зазначеного майна відповідно до вимог Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

8. Після здійснення заходів з приймання – передачі майна внести відповідні зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та зайнятості населення та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин