back

Про пропозицію щодо передачі в оренду газової котельні комунального закладу «Седнівський навчально – виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про пропозицію щодо передачі в оренду
газової котельні комунального закладу
«Седнівський навчально – виховний
комплекс» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Розглянувши звернення ПАТ «Облтеплокомуненерго» від 15 серпня 2013 року № 1888а про пропозицію щодо передачі в оренду газової котельні комунального закладу «Седнівський навчально – виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до статтей 4, 5, 6 Закону України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об'єктів централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення, що перебувають у комунальній власності», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Погодитися з пропозицією щодо передачі в оренду газової котельні комунального закладу «Седнівський навчально – виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району.

2. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити організаційно-технічну підготовку до передачі об’єкта в оренду згідно Закону України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об'єктів централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення, що перебувають у комунальній власності».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин