back

Про нагородження щорічною премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева кращих працівників освіти Чернігівського району

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про нагородження щорічною премією
районної ради та райдержадміністрації
імені Миколи Мглинцева кращих
працівників освіти Чернігівського району

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 14 травня 2010 року «Про заснування щорічної Премії районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева», згідно рекомендацій постійної комісії з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями, рішення колегії відділу освіти райдержадміністрації від 23.07.2012 року та відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» районна рада в и р і ш и л а:

1. Нагородити у 2013 році Премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева педагогічних працівників:

1.1. Шолох Валентину Михайлівну, учителя біології Михайло-Коцюбинської гімназії – І премія – 3441 грн.

1.2. Нитченко Ганну Григорівну, учителя української мови та літератури Количівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – ІІ премія – 2294 грн.

1.3. Черниш Світлану Анатоліївну, керівника гуртка комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра» Чернігівської районної ради – ІІІ премія – 1147 грн.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин