back

Про здійснення Чернігівською районною державною адміністрацією делегованих повноважень районної ради щодо забезпечення розвитку загальної середньої освіти та управління закладами освіти

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про здійснення Чернігівською районною
державною адміністрацією делегованих
повноважень районної ради щодо
забезпечення розвитку загальної середньої
освіти та управління закладами освіти

Заслухавши звіт про здійснення Чернігівською районною державною адміністрацією делегованих повноважень районної ради щодо забезпечення розвитку загальної середньої освіти та управління закладами освіти, відповідно до пункту 28 частини 1 статті 43, пункту 13 частини 1 статті 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт про здійснення Чернігівською районною державною адміністрацією делегованих повноважень районної ради щодо забезпечення розвитку загальної середньої освіти та управління закладами освіти прийняти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити у межах наданих повноважень доступність і безоплатність загальної середньої освіти, можливість навчання в школах державною та рідною мовою.

2.2. Контролювати неухильне дотримання керівниками загальноосвітніх закладів вимог чинного законодавства щодо організації навчально-виховного процесу в освітніх закладах району.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин