back

Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва Чернігівського району на 2013 - 2014 роки

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Програми розвитку
малого і середнього підприємництва
Чернігівського району на 2013 - 2014 роки

З метою якісного і своєчасного виконання Закону України «Про адміністративні послуги» від 06 вересня 2013 року №5203-VI, завдань щодо реформування сфери надання адміністративних послуг, визначених актами і дорученнями Президента України, Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", на підставі пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до Програми розвитку малого і середнього підприємництва Чернігівського району на 2013-2014 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27 грудня 2012 року, а саме:

1.1. Підпункт 4.6.1 пункту 4.6 викласти в новій редакції згідно додатку.

1.2. У пункті 4 у графі «Виконавці» змінити назви:

- «Управління економіки райдержадміністрації» – на «Управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації»

;

- «Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації райдержадміністрації» – на «Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації»;

- «Чернігівська міжрайонна державна податкова інспекція» - на «Чернігівська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міністерства доходів і зборів у Чернігівській області»;

- «Управління Держкомзему у Чернігівському районі» – на «Управління Держземагенства у Чернігівському районі Чернігівської області».

1.3. Пункт 5 доповнити підпунктом 3, виклавши його в наступній редакції: «Коштів державного, місцевих бюджетів, а також інших джерел не заборонених законодавством, для створення центру надання адміністративних послуг у Чернігівському районі:

- Виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт частини внутрішніх приміщеньадміністративної будівлі по вул. Шевченка, 48 у м. Чернігів під центр надання адміністративних послуг» та проходження її комплексної експертизи – 10,3 тис.грн.

- Капітальний ремонт частини внутрішніх приміщень адміністративної будівлі по вул. Шевченка, 48 в м. Чернігів під центр надання адміністративних послуг – 496,8 тис.грн.

- Придбання обладнання і предметів довгострокового користування - 58,9 тис.грн ».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань: інвестиційної діяльності, агропромислового розвитку, підприємництва та малого бізнесу; бюджету, фінансів та соціально – економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин