back

Відбулась 16 сесія Чернігівської районної ради 6 скликання

17 вересня 2013

17 вересня відбулася 16 сесія шостого скликання Чернігівської районної ради на чолі з головою районної ради Михайлом Литвиним, в роботі якої взяли участь 65 депутатів районної ради. На сесії були присутні: депутат обласної ради, начальник управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Анатолій Заліський, керівники районних управлінь, відділів, підприємств і організацій, сільські та селищні голови.

За усталеною традицією голова районної ради Михайло Литвин та голова райдержадміністрації Микола Ганжа привітали депутатів райради, які днями відсвяткували день народження, – голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку Василя Клюку та депутата районної ради Ігоря Школу. Ще одним приємним моментом заходу стало вручення Почесної грамоти за підписом голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка депутату райради Олександру Гавришу.

Відбулися зміни й у складі фракцій. Голова райради повідомив, що фракція ВО «Батьківщина» поповнилася двома членами. Олена Попок і Олександр Вініченко, які до цього перебували у фракції «Фронт змін», перейшли у біло-червоний табір. Відтак, у «Батьківщині» 15 членів.

Депутати затвердили порядок денний сесії, після чого перейшли до розгляду питань. Оскільки всі питання були ґрунтовно вивчені під час засідань постійних комісій, народні обранці підтримали пропозицію депутата Миколи Бойкачова розглянути питання в режимі «питання-відповідь».

Після розгляду всіх питань порядку денного голова районної ради Михайло Литвин підвів підсумки роботи 16 сесії районної ради, а також подякував депутатам за злагоджену роботу та порозуміння.

За інформацією виконавчого апарату районної ради