back

Привітання до Дня Рятувальника!

16 вересня 2013

16 вересня 2013 року у малій залі районної ради відбулась зустріч голови районної ради Михайла Борисовича Литвина та голови районної державної адміністрації Миколи Миколайовича Ганжі з особовим складом Чернігівського районного відділу Управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Чернігівській області до Дня рятівника.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Михайло Борисович Литвин, який висловив щиру подяку усім за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди. Віддаючи шану нелегкій і небезпечній професії, згадали і тих, чиє молоде життя обірвалося при виконанні службового обов’язку. Вітаючи учасників заходів Михайло Борисович привітав всіх рятівників, які працюють на благо безпеки наших громадян, а також наголосив на тому, що важко знайти іншу структуру в Україні, яка б вміла робити те, що роблять рятівники. У свою чергу, побажав рятівникам міцного здоров’я, гарної долі та наснаги в їхній нелегкій справі й подякував за здійснену роботу.

Під час урочистого зібрання четверо співробітників, в тому числі і начальник районного відділу УДСНС підполковник служби цивільного захисту В'ячеслав Анатолійович Вернідуб, були нагороджені грамотами та подяками від голови райдержадміністрації та голови райради.

За інформацією виконавчого апарату районної ради