back

Семінар - нарада

13 вересня 2013

12 вересня 2013 року в с. Роїще Чернігівського району на базі ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» відбувся семінар-нарада з питань проведення комплексу осінньо-польових робіт, посіву озимих культур під урожай 2014 року та підготовки тваринницьких приміщень до зимово-стійлового утримання худоби у сільськогосподарських підприємствах району.

В роботі наради прийняли участь голова районної ради Михайло Литвин, голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Шпилька, завідуючий сектором наукового забезпечення виробництва інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва Анатолій Бардаков, завідуюча лабораторією екології ґрунтових мікроорганізмів інституту сільськогосподарської мікробіології Любов Токмакова, заступник начальника управління ветеринарної медицини Григорій Лях, спеціалісти управління агропромислового розвитку, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств.

В рамках практичної частини на базі компанії учасників наради ознайомлено з ходом проведення підготовки площ до посіву і посівної компанії озимини під урожай наступного року, збиральних робіт кукурудзи на зерно та підготовчих робіт в тваринництві до зимівлі.

В ході проведення пленарної частини наради на порядку денному розглянуті питання:

- Про підсумки роботи в рослинництві. Проведення комплексу осінньо-польових робіт та посів озимих культур під урожай 2014 року.

- Про підсумки роботи в тваринницькій галузі за 8 місяців 2013 року та підготовка до зимово-стійлового утримання худоби.

- Про стан виконання ініціатив Президента України Віктора Януковича, щодо соціального партнерства на селі з метою створення сприятливих умов для розвитку сільських населених пунктів.

За інформацією управління АПР