back

Вітання з Днем фізичної культури і спорту

13 вересня 2013

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!

Фізична культура – це перш за все культура поваги до свого здоров’я, а здорова людина – здорова країна. Тому ми маємо зробити все необхідне, щоб фізична культура і спорт зайняли своє достойне місце у системі виховання здорового, активного, енергійного покоління.

Важко переоцінити значення фізичної культури в повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості — вміння ефективно співпрацювати в команді, чітко формулювати ціль та послідовно її досягати.

Значна увага приділяється вами створенню умов для збереження здоров’я підростаючого покоління, що визначено у нових соціальних ініціативах Глави держави «Діти – майбутнє України», модернізації дитячих спортивних майданчиків, що сприятиме активному залученню дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.

Чернігівський край відомий своїми спортивними традиціями. Серед спортсменів району - чемпіони та призери України, колишнього СРСР, Європи та світу. Естафету відомих спортивних майстрів краю гідно продовжує наша молодь.

Висловлюю щиру подяку вам, шановні спортсмени та тренери, за ваші успіхи, високі спортивні досягнення та примноження слави рідної землі.

Вітаючи всіх вас зі святом, бажаю нових спортивних здобутків, творчої енергії, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів, дружнього плеча, командного духу, наполегливості на шляху до омріяного Олімпу.

Голова районної ради Михайло Литвин