back

Засідання Президії районної ради

12 вересня 2013

12 вересня 2013 року під головуванням голови районної ради Михайла Борисовича Литвина відбулось засідання Президії районної ради.

На засіданні Президії розглянуті проекти рішень районної ради, які винесені на розгляд шістнадцятої сесії, зокрема:

- Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району за І півріччя 2013 року.

- Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва Чернігівського району на 2013-2014 роки.

- Про звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2013 року.

- Про внесення змін до рішення районної ради від 27 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік».

- Про затвердження організаційної структури та примірного штатного розпису комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про передачу майна між лікувальними закладами Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про зміну організаційної структури комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про безоплатну передачу у комунальну власність Михайло - Коцюбинської територіальної громади об’єкта нерухомості.

- Про звіт постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

- Про затвердження нормативу відрахувань частини чистого прибутку комунальних підприємств Чернігівської районної ради.

- Про затвердження Програми зайнятості населення Чернігівського району на період до 2017 року.

- Про хід виконання Програми надання адресної одноразової грошової допомоги.

- Про хід виконання районної комплексної Програми профілактики правопорушень на 2012-2013 роки.

- Про здійснення Чернігівською районною державною адміністрацією делегованих повноважень районної ради щодо забезпечення розвитку загальної середньої освіти та управління закладами освіти.

- Про хід виконання районної цільової Програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2017 роки.

- Про нагородження премією ім. Мглинцева педагогічних працівників Чернігівського району в 2013 році.

- Про пропозицію щодо передачі в оренду газової котельні комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу юридичної особи Деснянська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу юридичної особи Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2011-2015 роки.

- Про хід виконання Програми висвітлення діяльності Чернігівської районної державної адміністрації та Чернігівської районної ради в районній газеті “Наш край” на 2011-2015 роки.

- Про хід виконання районної цільової соціальної Програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки за 2012 рік та 6 місяців 2013 року.

- Про Програму місцевих стимулів для медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я Чернігівського району на 2013-2015 роки.

- Про призначення на посаду начальника комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про звіт комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області.

- Про звіт Чернігівського районного комунального підприємства “Чернігіврайагробуд” про свою діяльність.

- Про хід виконання рішення районної ради від 17 лютого 2011 року “Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району”.

- Про затвердження нормативно-грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 15,2700 га, яка надана в постійне користування Обслуговуючому кооперативу «Садівниче товариство «Землевпорядник» для ведення колективного садівництва на території Рудківської сільської ради.

- Про хід виконання рішень районної ради.

- Про звернення до Верховної Ради України з вимогою про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України “Про порядок імпічменту Президента України”.

- Про затвердження Програми по використанню коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради на 2013 рік.

- Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 15 серпня 2012 року «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт.Седнів Чернігівського району Чернігівської області.

За результатами засідання Президія районної ради рекомендувала не включати до порядку денного 16-ї сесії питання:

- Про звернення до Верховної Ради України з вимогою про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України “Про порядок імпічменту Президента України”» та - Про затвердження Програми по використанню коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради на 2013 рік.

Решту питань порядку денного Президія районної ради рекомендувала винесення на розгляд 16-ї сесії.

За інформацією виконавчого апарату районної ради