back

Свято першого дзвоника – День знань

06 вересня 2013

Перше вересня - по особливому урочистий день, адже з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень до самостійного життя.

Цьогорічне свято «Першого дзвоника» у Редьківсьому навчально-виховному комплексі було радісним та багатим. Багатим на дітей, на гостей, на подарунки.

На святковій лінійці були присутні: голова районної ради Литвин Михайло Борисович, депутат районної радим Войнаровська Тетяна Миколаївна, Редьківський сільський голова Литвин Валентина Петрівна.

У своєму вітальному виступі Михайло Борисович зазначив, що Редьківський навчально-виховний комплекс залишається для нього рідною школою і приємно відмітити, що в цьому році першокласників налічується аж 21 учень, а загалом шкільна учнівська родина переступила вже поріг сотні. А чудовим подарунком школі від голови районної ради став музичний центр.

Редьківський сільський голова Литвин Валентина Петрівна вітаючи з новим навчальним роком, чимало теплих слів і побажань сказала першокласникам. Щоб краще діти засвоювали навчальний матеріал, вона подарувала таблиці.

До привітань приєдналася і депутат районної ради Войнаровська Тетяна Миколаївна.

За інформацією виконавчого апарату районної ради