back

Депутат Чернігівської районної ради, керівник фермерського господарства «Напорівське» Григорій Ткаченко: Чернігівський район – аграрний район, тому агропромисловий комплекс основа його розвитку

05 вересня 2013

29 серпня 2013 року Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю провідним українським телеканалам, у якому охарактеризував суспільно-політичний розвиток держави на даному етапі. Один з меседжів інтерв’ю Глави держави прокоментував депутат районної ради, керівник фермерського господарства «Напорівське» Григорій Ткаченко.

За словами Президента України Віктора Януковича точкою «зростання» став агропромисловий комплекс. Виробництво продукції галузі зросло на 15% у порівнянні з 2012 роком. Зібрано один із найкращих за роки незалежності врожаїв зернових і зернобобових культур – понад 50 млн. тонн. Чернігівський район – аграрний район, тому агропромисловий комплекс основа його розвитку.

Серед підприємств аграрного сектору нашого району, які своїми справами примножують його добробут є фермерське господарство «Напорівське» на чолі з Григорієм Ткаченко.

Стосовно фермерського господарства «Напорівське» можна сказати що цей рік для зернових культур був дуже вдалий, врожайність деяких сортів озимої пшениці доходила до 62 центнерів з гектару, а жита – 46 центнерів з гектару, показники радують нас усіх, оскільки на фоні світової кризи підприємство протистоїть всім негативним тенденціям та дбає про зростання економіки нашого району, підвищення добробуту громадян як цього вимагає Президент України Віктор Янукович – зауважив Григорій Ткаченко.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації