back

«Електронний кабінет» проходить тестування

05 вересня 2013

Створено новий сервіс Головного управління Міндоходів України - «Електроний кабінет» платника податків, який розпочав роботу в тестовому режимі. Першими ознайомитись з нововведенням та можливостями сервісу зможуть великі платники податків, а надалі він буде доступним для всіх категорій платників.

«Електроний кабінет» - це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може з будь-якого комп`ютера, підключеного до мережі Інтернет, після авторизації.

Найбільшою перевагою данного сервісу буде подання податкової звітності в режимі реального часу. Податкова звітність подаватиметься пакетом, тобто декларація з усіма додатками. На кожен прийнятий пакет документів видаватиметься одна квитанція про прийняття декларації.

У подальшому можливості «електронного кабінету» розширюватимуться. Платники податків зможуть переглядати документи, видані органами МіндоходівУкраїни, формувати та заповнювати платіжні документи щодо сплати податків, розраховувати пеню, подавати заяви на реєстрацію платником окремих податків,отримувати консультаційні послуги тощо.

Вхід до «електронного кабінету» здійснюватиметься за адресою knp.minrd.gov.ua або на порталі Міндоходів України шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису.

Чернігівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернігівській області