back

Про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки

25 червня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ятнадцята сесія шостого скликання)

19 червня 2013 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної цільової
Програми розвитку сімейних форм
виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
подолання дитячої безпритульності та
бездоглядності на 2011-2016 роки

Заслухавши інформацію Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, відповідно до пунктів 16, 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію Чернігівської районної державної адміністрації взяти до відома (додається).

2. Райдержадміністрації при уточненні районного бюджету на 2013 рік забезпечити фінансування районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки в повному обсязі (31.9 тис.грн.).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин