back

Про внесення змін до рішення районної ради від 5 грудня 2012 року «Про умови оплати праці заступника голови районної ради»

29 травня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ятнадцята сесія шостого скликання)

_____________2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення
районної ради від 5 грудня 2012 року
«Про умови оплати праці заступника
голови районної ради»

Відповідно статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, абзацу 2 пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” , керуючись пунктом 4 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до пункту 3.1 рішення районної ради від 05.12.2012 року «Про умови оплати праці заступника голови районної ради» наступні зміни:

- доповнити пункт після слова «праці» словами «в загальному розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин