back

Про звіт постійної комісії районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку

29 травня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ятнадцята сесія шостого скликання)

_____________2013 року
м.Чернігів

Про звіт постійної комісії районної
ради з питань забезпечення законності
та правопорядку

Заслухавши та обговоривши звіт постійної комісії районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку, керуючись пунктом 8 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт постійної комісії районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку прийняти до відома (додається).

2. Рекомендувати постійній комісії районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку:

- більш принципово ставитися до питань фінансування та виконання заходів районних програм, що знаходяться на контролі постійної комісії;

- впроваджувати нові форми і методи роботи постійної комісії, практикувати виїзні засідання за участю представників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади;

- запровадити практику проведення спільних засідань з іншими постійними комісіями, за участю відділів та управлінь районної державної адміністрації, представниками силових структур та контролюючих органів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Голова районної ради М.Б. Литвин