back

Світ неперевершених дитячих суконь від Тетяни Клименко

24 червня 2024

Її сукні для дівчаток - це симбіоз унікальності, вишуканості, краси, зручності та високої якості. Знайомтеся - Тетяна Клименко, чернігівка, засновниця українського бренду дитячого одягу «By tanyaklymenko». Вона шиє сукні в різних стилях: для урочистих подій, тематичних дитячих свят від святкових пишних до сучасних мінімалістичних моделей, буденний одяг для дівчаток та їх мам в стилі фемілі-лук, а також дівчачі аксесуари, що довершують образ, - обідки, пов'язки, пояски тощо.

 

За освітою Тетяна - спеціаліст з обліку та аудиту з червоним дипломом, проте за здобутою професією не працювала жодного дня. Її кар’єра в швейній індустрії почалася понад 10 років тому з власного весільного салону і пошиття весільних і святкових суконь. Пішовши «в декрет», вона закрила весільний салон і почала шити дитячі сукні для своїх знайомих, які публікувала в соціальних мережах. У результаті з’явилися перші онлайн-замовлення, і поступово особистий акаунт став основним каналом реклами і збуту.

 

«Починала я вдома з однією швейною машинкою, але з величезним оптимізмом, натхненням, бажанням працювати і досягти успіху, - розповідає майстриня. - Зараз я - приватна підприємниця і в своїй професійній скарбничці вже маю понад 50 тисяч виконаних замовлень з гарними відгуками з усього світу».

 

Щоб відкрити своє, поки що невелике, виробництво в Чернігові, вона скористалася програмою «Власна справа» урядового проєку «єРобота». За грантові кошти придбала професійне швейне обладнання для запуску повноцінної роботи швейного цеху. А власні заощадження витратила на оренду приміщення, закупку меблів, тканин, розробку лекал для нових моделей одягу. Тепер Тетяна працює не одна. Вона створила робочі місця і працевлаштувала двох швачок.

 

«Моя історія – це про наполегливість, віру в себе та вміння перетворювати мрії в реальність, - говорить підприємниця. - Я рада, що можу втілювати в життя бажання інших людей, виконуючи різні замовлення, щоб маленька дівчинка відчувала себе справжньою принцесою на будь-якому святі або в повсякденному житті».

 

Отже, «By tanyaklymenko» – унікально і зроблено в Україні!

 

Нагадаємо, урядовий проєкт «єРобота» є складовою політики «Зроблено в Україні» та включає низку грантових програм, спрямованих на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць. Подати заяву на отримання грантів можна просто зараз на порталі «Дія» https://is.gd/KT7RoW

 

За консультаціями звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40).

 

За інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості