back

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД «ПРО УКРАЇНУ»

26 червня 2024

 

Віру, надію, любов плекає у собі кожен українець і дякує за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та людяності долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

 

25 червня  2024 року  в  приміщенні  Чернігівської районної ради, в рамках відзначення Дня Конституції України, відбувся  доброчинний  захід  «ПРО УКРАЇНУ». Благодійний проєкт організований  спільними зусиллями Чернігівської районної ради та Кіптівської територіальної громади.

        

Участь у заході брали:

перший заступник голови Чернігівської обласної ради  Ніна Лемеш;

голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая;

голова Чернігівської районної державної адміністрації Андрій Попик;

керівники та представники територіальних громад району;

почесні керівники Чернігівського району минулих періодів;

представники депутатського корпусу районної ради;

працівники комунальних підприємств району;

та багато інших  шанованих гостей  знайшли час, щоб, згуртувавшись спільно, допомогти і підтримати наших військовослужбовців.

 

Виступаючи перед присутніми, керівники області та району зазначали, що на сьогодні в нас немає  повноцінних свят, адже щоденно проливається кров на рідній землі і за рідну землю. Вічна і світла пам’ять Героям, які загинули. Шана і подяка військовослужбовцям-захисникам, котрі не шкодують свого здоров’я і життя щоб вибороти право жити у вільній незалежній державі.

 

У фойє діяла виставка-продаж робіт ІV дитячого творчого конкурсу Кіптівської територіальної громади  з декоративно – прикладного мистецтва              «Я – ГРОМАДА- УКРАЇНА».

 

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку військовослужбовців  167-го батальйону 119 бригади територіальної оборони,  в якому несе почесну службу  депутат Чернігівської районної ради Олександр Трубін.   Цей підрозділ Збройних Сил України наразі виконує бойові завдання на сході нашої країни  та потребує автомобіля «Пікап».          Із 54 депутатів Чернігівської районної ради 9 є військовослужбовцями Збройних Сил України. Це почесно як для кожного особисто так і для представницького корпусу району загалом.

 

Чернігівська районна рада висловлює щиру вдячність всім небайдужим мешканцям Чернігівського району,  які безпосередньо взяли участь у заході та долучитись до збору коштів.   Окрема вдячність Кіптівській територіальній громаді за підготовлений творчий патріотичний захід.

 

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

 

Тож разом вистоїмо і обов’язково Переможемо! Лише разом!

 

Збір коштів ще триває. 

 

Для тих, хто хоче доєднатися до доброчинної справи, але на мав можливості особисто прийти  на благодійний захід,  надаємо реквізити картки, куди можна надіслати кошти-донати  – 4441 1144 6431 1784.

 

Остаточна сума зібраних благодійних коштів буде зазначена пізніше, оскільки збір грошей триватиме до 03 липня 2024 року.

 

 

Інформація щодо передачі коштів обов’язково буде   оприлюднена на офіційній  сторінці Чернігівської  районної  ради у «Фейсбук» та на  сайті районної ради.